Shopping bag
Filters
Favorites

Je heb nog geen favorieten toegevoegd.

 


ABOUT RUYS FASHION

RUYS fashion een (online) store met verschillende mooie merken. Merken, collecties en items kritisch uitgezocht, zodat echt iedereen kan shoppen bij ons. Niet alleen over de samenstelling van merken en collecties is nagedacht; ook wordt er met zorg en aandacht gekeken naar de winkelinrichting en de etalages. We willen ervoor zorgen dat iedereen die RUYS binnenstapt een fijn, welkom gevoel heeft. De RUYS meiden staan voor je klaar om je te helpen, gezellig te kletsen en je te inspireren met mooie items. Een kopje koffie, cappuccino of een wijntje met iets lekkers erbij staat voor je klaar. Alles zodat jij een fijne shopervaring hebt.

Naast onze fashion store in Deurne hebben we ook een webshop. Elke week komen er nieuwe items binnen en dat betekent dat er ook elke week nieuwe foto’s worden gemaakt met onze eigen modellen, om zo goed mogelijk de collecties van de verschillende merken te laten zien. Op onze webshop vinden wij persoonlijke aandacht ook erg belangrijk, we willen zo goed mogelijk de échte shopervaring bieden. Wij vinden het gezellig om met jullie te kletsen over welke maat de goede zou zijn voor je en advies te geven over verschillende pasvormen en stoffen. Wij zijn overal en altijd bereikbaar. Als je via Instagram of Facebook contact opneemt, reageren wij zo snel mogelijk, ook buiten de ‘kantooruren’. Bellen, whatsappen, mailen of chatten kan natuurlijk ook. Wat jij het fijnste vindt!

Als je eruit bent welke items je gaat shoppen en je op de bestelknop drukt, gebeurt er bij ons een heleboel. Ieder pakketje wordt met zorg samengesteld en wordt persoonlijk ingepakt. Daarna legt het pakketje vervolgens heel wat kilometers af tot aan jouw voordeur. Dit doen wij bij Ruys met veel liefde voor onze klanten, maar we proberen ook rekening te houden met de wereld om ons heen! We hebben daarom bewust ervoor gekozen om alle orders boven de €50 gratis te verzenden, met uitzondering van sale artikelen. Om het transport zo verantwoord mogelijk te houden, vragen we als een item toch niet is wat je had verwacht, de retourkosten op eigen rekening te nemen. Om je tegemoet te komen, storten wij dan de €4,95 verzendkosten weer terug op je rekening. Samen proberen we er zo voor te zorgen dat we op een zo verantwoord mogelijke manier nadenken over onze leveringen.

Het allerfijnste zou zijn als je online net zo goed kan shoppen als in de winkel, zodat het retour sturen van de items zo min mogelijk is. Hier willen wij jou heel graag bij helpen om ervoor te zorgen dat we samen kunnen besparen en ook het transport zo laag mogelijk te kunnen houden. Nogmaals, wij staan klaar om je te helpen en te adviseren. Dit doen we graag en met liefde voor al onze RUYS klanten. Zien of spreken we je binnenkort?

Liefs,

De meiden van RUYS

iDEAL MasterCard Visa Maestro Bancontact / Mister Cash SOFORT Überweisung (Deutschland) SOFORT Überweisung (Österreich) Belfius Direct Net

Om jou de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookiebeleid.