Shopping bag
Filters
Favorites

Je heb nog geen favorieten toegevoegd.

 


Betaling

Betaalmogelijkheden

Bij RUYS online gaat kopen en betalen veilig en snel. Het betaalproces is volledig geautomatiseerd en de controle op betaling gebeurt door Ogone. Dit betekent dat je betalingsgevens nooit aan RUYS doorgeeft maar aan de beveiligde en gecertificeerde betaalomgeving van Ogone. De gegevens zijn volledig afgeschermd en kunnen ook niet door RUYS worden gelezen of anderzins worden achterhaald. Wij bieden de volgende betaalmogelijkheden aan:

IDEAL
MAESTRO
MASTERCARD
VISA

Ogone

RUYS online laat de betalingsafhandeling van bestellingen over aan onze betalingsprovider Ogone. Ogone is een innovatieve, internationaal opererende aanbieder van betaaloplossingen voor bedrijven en organisaties die diensten en producten op afstand verkopen.

De betaaloplossingen van Ogone waarborgen dat een betaling veilig, snel en correct online wordt verwerkt, vanaf het moment dat een klant de bestelling wil betalen tot het moment dat het geld wordt bijgeschreven op de rekening van de webwinkelier en de transactie correct wordt verwerkt in de financiƫle administratie. Dit maakt Ogone een cruciale schakel in het proces van online bestelling tot online betaling bij RUYS online. Ogone doet de verwerking van al onze betaalmogelijkheden en heeft hiervoor direct contact met alle aangesloten financiƫle instellingen.


iDEAL MasterCard Visa Maestro Bancontact / Mister Cash SOFORT Ɯberweisung (Deutschland) SOFORT Ɯberweisung (Ɩsterreich) Belfius Direct Net

Om jou de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookiebeleid.