Betaling

Betaalmogelijkheden

Bij RUYS online gaat kopen en betalen veilig en snel. Het betaalproces is volledig geautomatiseerd en de controle op betaling gebeurt door Ogone. Dit betekent dat je betalingsgevens nooit aan RUYS doorgeeft maar aan de beveiligde en gecertificeerde betaalomgeving van Ogone. De gegevens zijn volledig afgeschermd en kunnen ook niet door RUYS worden gelezen of anderzins worden achterhaald. Wij bieden de volgende betaalmogelijkheden aan:

IDEAL
MAESTRO
MASTERCARD
VISA

Ogone

RUYS online laat de betalingsafhandeling van bestellingen over aan onze betalingsprovider Ogone. Ogone is een innovatieve, internationaal opererende aanbieder van betaaloplossingen voor bedrijven en organisaties die diensten en producten op afstand verkopen.

De betaaloplossingen van Ogone waarborgen dat een betaling veilig, snel en correct online wordt verwerkt, vanaf het moment dat een klant de bestelling wil betalen tot het moment dat het geld wordt bijgeschreven op de rekening van de webwinkelier en de transactie correct wordt verwerkt in de financiële administratie. Dit maakt Ogone een cruciale schakel in het proces van online bestelling tot online betaling bij RUYS online. Ogone doet de verwerking van al onze betaalmogelijkheden en heeft hiervoor direct contact met alle aangesloten financiële instellingen.


iDeal Mastercard Visa Maestro Giropay Mistercash Sofort Belfius
Divide