Shopping bag
Filters
Favorites

Je heb nog geen favorieten toegevoegd.

Toelichting en voorwaarden RUYS FAN-spaarsysteem

Door jouw inschrijving spaar je voor een RUYS FAN-tegoed. Al jouw aankopen worden automatisch geregistreerd, je ontvangt over elke aankoop 1 waardepunt, per 15 euro besteed bedrag. 

Tweemaal per jaar mailen wij je een FAN-tegoed met daarop het door jou opgebouwde puntentegoed uitgedrukt in euro's. Het spaarsysteem is niet van toepassing op afgeprijsde artikelen en/of aanbiedingen.

Het FAN-spaarsysteem keert bedragen uit in punt-eenheden van 10. 10 punten is een waardecheque van 7.50 euro. Het restant puntensaldo wordt meegenomen naar de volgende periode.

Jouw FAN-tegoed is onbeperkt geldig en is vrij te besteden bij RUYS in Deurne en online via ons webshop www.ruysfashion.nl. 

Het FAN-tegoed is geen wettig betaalmiddel.

Door het inschrijven in ons FAN-systeem ga je akkoord met het onvangen van marketing-activiteiten van RUYS. Ten einde van je privacy te waarborgen, zullen jouw gegevens alleen ten behoeve van RUYS-activiteiten worden gebruikt.

Je wordt vriendelijke verzorcht om wijzigingen van persoonlijke gegevens zo snel mogelijk aan ons door te geven via info@ruysfashion.nl. Op deze manier verkomen we dat jouw FAN-tegoed naar het verkeerde mailadres wordt gestuurd. Als dat onverhoopt toch gebeurt, kan RUYS daarvoor niet aansprakelijk worden gesteld. 

iDEAL MasterCard Visa Maestro Giropay Bancontact / Mister Cash SOFORT Überweisung (Deutschland) SOFORT Überweisung (Österreich) Belfius Direct Net
Divide

Om jou de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookiebeleid.