Toelichting en voorwaarden RUYS FAN-spaarsysteem

Door jouw inschrijving spaar je voor een RUYS FAN-tegoed. Al jouw aankopen worden automatisch geregistreerd, je ontvangt over elke aankoop 1 waardepunt, per 15 euro besteed bedrag. 

Tweemaal per jaar mailen wij je een FAN-tegoed met daarop het door jou opgebouwde puntentegoed uitgedrukt in euro's. Het spaarsysteem is niet van toepassing op afgeprijsde artikelen en/of aanbiedingen.

Het FAN-spaarsysteem keert bedragen uit in punt-eenheden van 10. 10 punten is een waardecheque van 7.50 euro. Het restant puntensaldo wordt meegenomen naar de volgende periode.

Jouw FAN-tegoed is onbeperkt geldig en is vrij te besteden bij RUYS in Deurne en online via ons webshop www.ruysfashion.nl. 

Het FAN-tegoed is geen wettig betaalmiddel.

Door het inschrijven in ons FAN-systeem ga je akkoord met het onvangen van marketing-activiteiten van RUYS. Ten einde van je privacy te waarborgen, zullen jouw gegevens alleen ten behoeve van RUYS-activiteiten worden gebruikt.

Je wordt vriendelijke verzorcht om wijzigingen van persoonlijke gegevens zo snel mogelijk aan ons door te geven via info@ruysfashion.nl. Op deze manier verkomen we dat jouw FAN-tegoed naar het verkeerde mailadres wordt gestuurd. Als dat onverhoopt toch gebeurt, kan RUYS daarvoor niet aansprakelijk worden gesteld. 

iDeal Mastercard Visa Maestro Giropay Mistercash Sofort Belfius
Divide