Shopping bag
Filters
Favorites

Je heb nog geen favorieten toegevoegd.

 


Toelichting en voorwaarden RUYS FAN-spaarsysteem

Als je ingeschreven staat in ons systeem, spaar je altijd voor RUYS FAN-tegoed. Je spaart 5% FAN-tegoed op al je aankopen (m.u.v. sale items) in de winkel en op onze webshop.

Wanneer je de hoogte van je FAN-tegoed wilt bekijken, kun je dit zien in je eigen account op onze webshop. Daarnaast is dit ook altijd op het bonnetje te zien na een aankoop in de winkel. Je mag altijd je gespaarde FAN-tegoed verzilveren, maar je kan er ook voor kiezen om verder te sparen en het later te verzilveren. Je FAN-tegoed wordt direct na aankoop vrijgegeven, vanaf dan is het FAN-tegoed onbeperkt geldig en vrij te besteden.

Als we een retour van je ontvangen in de winkel of online, gaat het gespaarde bedrag weer van het openstaande FAN-tegoed af. Hierdoor kan het dus zo zijn dat je een negatief FAN-tegoed hebt. Dit wordt dan weer rechtgetrokken zodra je iets besteld.

Door het inschrijven in ons FAN-systeem ga je akkoord met het ontvangen van nieuwsbrieven van RUYS. Om je privacy te waarborgen, zullen jouw gegevens alleen ten behoeve van RUYS-activiteiten worden gebruikt.

Wanneer er wijzigingen van persoonlijke gegevens doorgevoerd moeten worden, neem dan contact met ons op. Dit kan door een mail te sturen naar info@ruysfashion.nl.

iDEAL MasterCard Visa Maestro Bancontact / Mister Cash SOFORT Überweisung (Deutschland) SOFORT Überweisung (Österreich) Belfius Direct Net

Om jou de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookiebeleid.