Shopping bag
Filters
Favorites

Je heb nog geen favorieten toegevoegd.

 


Disclaimer RUYS

RUYS besteedt grote zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens op haar website. Daarentegen kan RUYS niet verantwoordelijk worden gehouden voor enige onvolledige of onjuiste informatie die middels deze website gevonden wordt. Gebruik van enige informatie verkregen middels deze website gebeurt voor risico van de gebruiker. 

RUYS is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onvolledige of onjuiste informatie, noch voor schade die het gevolg is van problemen veroorzaakt door het verspreiden van informatie via het internet, zoals storingen of onderbrekingen van fouten of vertraging in het verstrekken van informatie of diensten door RUYS. 

Tevens aanvaardt RUYS geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die geleden wordt als gevolg van het gebruik van gegevens, adviezen of idee├źn verstrekt door of namens RUYS via deze website. 

Deze website bevat (hyper)links naar websites van andere organisaties en instellingen. Daarnaast worden vanuit andere websites links gelegd naar deze website. RUYS aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze (gelinkte) websites. Dergelijke (hyper)links zijn slechts opgenomen voor uw informatie en gemak hiervan. 

Indien informatie die op de website is opgenomen ook schriftelijk wordt verstrekt, zal in geval van tekstverschillen de schriftelijke versie bepalend zijn. RUYS garandeert niet dat aan haar toegezonden e-mails of andere elektronische berichten tijdig worden ontvangen en verwerkt en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken daarvan. 


iDEAL MasterCard Visa Maestro Bancontact / Mister Cash SOFORT ├ťberweisung (Deutschland) SOFORT ├ťberweisung (├ľsterreich) Belfius Direct Net

Om jou de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookiebeleid.