Shopping bag
Filters
Favorites

Je heb nog geen favorieten toegevoegd.

L'AMPOLLA

L'AMPOLLA

We went to SPAIN!

-

Heeeeeerlijk, een weekendje shooten in Spanje. RUYS on tour naar een dorp in een prachtige omgeving van Spanje, genaamd: L’Ampolla: een dorp waar je mooie heuvels met kilometers olijfbomen vindt (en een lekkere pizzeria). De ultieme locatie om de nieuwe collectie van RUYS te shooten onder het genot van 22 graden en het zonnetje. Hardwerkend genieten is denk ik een goede omschrijving van onze trip. In de ochtend vroeg opstaan om het allermooiste licht te vangen. In de avond gingen we door totdat de laatste zonnestralen in de gezichten van Patricia en Eef vielen. Hieronder vind je een kleine impressie van de RUYS SPAIN TRIP.


NEW SPRING SUMMER COLLECTION

Het allerbelangrijkste van ons weekend in Spanje is natuurlijk super mooie foto’s maken van de nieuwe spring/summer collectie. Jullie inspireren met combinaties van verschillende items en merken. We hebben in Spanje verschillende toffe plekjes uitgezocht om mooie beelden te kunnen maken. Onze eigen modellen Patricia en Eef hebben toffe outfits aan, zoals te zien is op onderstaande foto's. Je kan meteen shoppen!! Mocht je hulp nodig hebben bij het uitzoeken van de juiste maat of bij het anders combineren van de items, dan kun je altijd de hulp inschakelen van een van de RUYS meisjes. Kom gezellig langs, chat of whatsapp met ons!

STAY TUNED

Benieuwd geworden naar alle mooie foto’s? Kijk dan regelmatig op onze Instagram pagina of op de webshop. En... er komt ook nog steeds nieuwe spring/summer collectie binnen. Om echt up to date te zijn, kun je het beste ingeschreven staan voor onze nieuwsbrief en regelmatig de ‘new’ categorie bekijken. Alvast een kleine hint: volgende week chapter 4 van 10 Days en ook de nieuwe collectie van Club L’Avenir komt er aan!!! Wij zijn alvast excited!


Liefs, de meiden van RUYS

iDEAL MasterCard Visa Maestro Giropay Bancontact / Mister Cash SOFORT Überweisung (Deutschland) SOFORT Überweisung (Österreich) Belfius Direct Net
Divide

Om jou de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookiebeleid.