Shopping bag
Filters
Favorites

Je heb nog geen favorieten toegevoegd.

Sissel Edelbo

Sissel Edelbo

WE’RE IN LOVE WITH SISSEL EDELBO

-

Sissel Edelbo - opgericht in 2004 door Jeanne Sissel Thomsen en Christina Edelbo Petersen en sinds vorig seizoen in de collectie van RUYS. Als je wel eens bij ons in de winkel bent geweest, is dit merk je vast opgevallen. Met de prachtige stoffen en de toffe prints en kleurcombinaties kan het bijna niet zo zijn, dat de items van Sissel Edelbo aan je voorbij zijn gegaan. De items van Sissel Edelbo zijn meer dan mooi, maar ook de “story behind” is iets wat het RUYS team inspireert.


THE STORY BEHIND THE BRAND

“All of our styles are made of cleaned up-cycled saris, and every single one of them are designed with love and care for mother earth”.

Sissel Edelbo shoppen betekent eco shoppen. Het merk maakt gebruik van vintage lappen stof uit India om hier bijvoorbeeld kimono’s, kaftans en rokken van te ontwerpen. Zowel de kwaliteit als de wijze waarop de items van Sissel Edelbo ontworpen zijn, is uniek. Sinds 2004 reizen de eigenaren naar India om hier zelf de mooiste vintage stoffen uit te zoeken, om deze vervolgens opnieuw te ontwerpen. Elk item van Sissel Edelbo heeft een eigen geschiedenis en een eigen verhaal. Als drager van een Sissel Edelbo draag je het verhaal van de Indische traditionele vrouw en het verhaal van de stoffen verder.

G E T  I N S P I R E D


De items van de bovenstaande foto's shoppen? 

Outfit Patricia 

Outfit Stacy
NOTE: alle items van Sissel Edelbo zijn dus uniek en is er ook echt maar één van op voorraad! Dat betekent dat de items, waar in deze blog naar verwezen worden of op de foto's staan, uitverkocht kunnen zijn op het moment dat je kijkt. Er zijn altijd wel items die er op lijken, kijk voor inspiratie op de brandpage van Sissel Edelbo.

Sissel Edelbo wordt op heel veel verschillende manier gecombineerd. Iedereen in het RUYS team heeft een favoriet item en combineert dat item weer op een hele andere manier. Zo zie je bij Patricia en Stacy op de foto, dat Stacy de Sissel Edelbo rok super leuk combineert met een sweater van Closed en stoere boots van Ivylee. Patricia combineert de Kimono van Sissel Edelbo met een leuke witte tee en een toffe jeans van Rika. Daarbij draagt ze de Bambi's van Ivylee. Beide dragen ze een leuk tasje van Hvisk erbij om de outfit af te maken. Zo zie je dat je de kleurencombinaties van Sissel Edelbo makkelijk kan combineren met andere kleuren! 

Ben je ook een beetje verliefd op dit merk…? Kies je favoriete unieke item van Sissel Edelbo en combineer het op jouw eigen manier! Natuurlijk willen we je altijd graag helpen. Kom langs in onze fashion store of Whatsapp met een van de RUYS meiden. En vooral….. KEEP UPDATED!!! Want er komt nog zoveel moois van Sissel Edelbo aan. Zit er nu geen leuke kleur of print voor je bij, dan zal de volgende drop je misschien wel mega verblijden.


Liefs, de meiden van RUYS

iDEAL MasterCard Visa Maestro Giropay Bancontact / Mister Cash SOFORT Überweisung (Deutschland) SOFORT Überweisung (Österreich) Belfius Direct Net
Divide

Om jou de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookiebeleid.