Shopping bag
Filters
Favorites

Je heb nog geen favorieten toegevoegd.

RUYS AT HOME

RUYS AT HOME

RUYS at HOME: the self love supporter

-

Wat een bizarre tijd maken we mee… De tijd dat je niet eens even langs de supermarkt meer kan gaan om je dagelijkse boodschap te doen. We snappen het dan ook heel erg goed dat je het lastig vindt om in deze tijden te komen shoppen in onze winkel… Wij zijn nog wel (on)gewoon open; we volgen de maatregelen van het RIVM strikt op en zorgen dat hier in de winkel alles hygiënisch en schoon is. We willen onze klanten blij maken zolang het nog kan, en hoe belangrijk is het om juist nu toch nog even wat leuks te kunnen doen (zoals shoppen…). We vinden het gezellig als je langs komt, maar snappen het dus ook heel goed wanneer je thuis blijft. Heb je toch een aantal mooie items voorbij zien komen of heb je wat leuke sets op het oog, dan kun je gebruik maken van ons RUYS at home concept! Lees verder om erachter te komen wat het precies inhoudt…

De box, samengesteld speciaal voor jou!

De RUYS at home box is speciaal voor diegene die nu even niet naar de winkel kunnen komen, maar natuurlijk ook voor diegene die het gewoon super leuk vinden!! We stellen aan jou vragen als, ‘welke merken vind je leuk’, ‘wat voor items zou je terug willen zien in de box’, ‘welke maten draag je normaal gesproken’, en ‘kun je foto’s doorsturen van items die je hebt gezien die je leuk vindt’. Daarna gaat een van de RUYS meiden voor je aan de slag. Wij stellen allerlei mooie outfits samen en laten zien hoe je deze op verschillende manieren kan combineren. Jij kiest welke outfits je in de box wilt hebben. Als de box gevuld is met de leuke items en outfits komt hij jouw kant op! Je kunt in alle rust thuis passen, en mocht je ergens over twijfelen dan mag je ons altijd nog foto’s sturen met hoe de items bij jouw zitten. Binnen 7 dagen sturen we je een betaalverzoekje voor de items die je graag wilt houden, de andere items kunnen eventueel retour gestuurd worden. Lijkt dit je leuk? Dan gaan we meteen aan de slag! Je kunt ons een berichtje sturen of bellen. Ons whatsapp nummer is: +31 6 57 20 56 40. Hieronder vind je een sneak peak van boxen die al eerder de deur uit zijn gegaan!

Online shoppen

De RUYS at home box is natuurlijk niet alleen voor diegene die in de buurt van de winkel wonen (Deurne), wij sturen de box gewoon naar je op! Daarnaast kun je ook nog gewoon op onze webshop shoppen, bijna iedere week staan er nieuwe items online. Heb je hulp of advies nodig? Laat het ons dan weten, wij helpen je graag!


Liefs, de meiden van RUYS


iDEAL MasterCard Visa Maestro Giropay Bancontact / Mister Cash SOFORT Überweisung (Deutschland) SOFORT Überweisung (Österreich) Belfius Direct Net
Divide

Om jou de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookiebeleid.